(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2004)
Vladimír Jeníček – Jaroslav Foltýn: Globální problémy a světová ekonomika. 1. vydání. Praha: C. H. Beck, 2003, XVIII + 269 stran, ISBN 80-7179-795-2 (signatura knihovny ÚMV 50 574 PK).