(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2004)
Jana Marková: Mezinárodní měnové instituce. 1. vydání. Praha: Oeconomica, 2002, 241 stran, ISBN 80-245-0431-6 (signatura knihovny ÚMV 50 418 PK).