(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2004)
Petr Fiala – Markéta Pitrová (eds.): Rozšiřování ES/EU. 1. vydání. Brno: Mezinárodní politologický ústav Masarykovy univerzity, 2001, 193 stran, ISBN 80-210-2645-6 (signatura knihovny ÚMV 48 588).