Miroslav Tůma: Nešíření zbraní hromadného ničení, kontrola zbrojení, odzbrojení a Česká republika (Czech Journal of International Relations, 2003)
Miroslav Tůma: Nešíření zbraní hromadného ničení, kontrola zbrojení, odzbrojení a Česká republika. 1. vydání. Praha: ÚMV, 2002, 350 stran, poznámky, obrazová příloha, ISBN 80-86506-23-1.