Finančně-ekonomické problémy zbrojení (Czech Journal of International Relations, 2001)
Miroslav Krč a kol.: Vojenské výdaje v letech studené války a po jejím skončení. 1. vydání. Praha: Ústav mezinárodních vztahů, 2000, 192 stran, ISBN 80-85864-93-2. Signatura knihovny ÚMV De 47 585.