The Small European State and the Geopolitical Processes (Czech Journal of International Relations, 2002)
Oskar Krejčí: Geopolitika středoevropského prostoru. Horizonty zahraniční politiky České republiky a Slovenské republiky. 1. vydání. Praha: Ekopress, 2000, 318 stran, ISBN 80-86119-29-7.