Sjednocení Německa a sukcese do mezinárodních smluv (Czech Journal of International Relations, 1992)
Petr Vyroubal, nar. 1955, absolvoval fakultu mezinárodního práva a mezinárodních vztahů v Kyjevě (Ukrajina). Je pracovníkem mezinárodně právního oddělení právního odboru FMZV.