Středoevropská zahraniční politika nového Německa (Czech Journal of International Relations, 1992)
Kurt Sontheimer, nar. 1928, profesor politických věd v Berlíně v letech 1962- 1969, od roku 1969 na univerzitě v Mnichově. Rozsáhlá publicistická a vědecká činnost zaměřena především na politické struktury Německa. Čestný doktorát Anglické univerzity v Bradfordu.Gerd Kräh, nar. 1966, absolvent Politologického ústavu Mnichovské univerzity. Vědecký asistent tamtéž.