Development of Central Europe, 1918-1938 (Czech Journal of International Relations, 2024)
Československo a střední Evropa v meziválečném období. Acta Universitatis Carolinae philosophica et historica 311994. Studia historica XL. Vydavatelství Karolinum, Univerzita Karlova, Praha 1996, 223 stran, JSSN 0567-8293