Humanism and Czech Foreign Policy (Czech Journal of International Relations, 2024)
Antonín Seifert: Humanismus v československé a české zahraniční politice. Její filozofická východiska a dimenze. VŠE, Praha 1997, 136 stran, ISBN 80-7079-800-9.