Comprehensive View of Slovakia after Three Years of Independence (Czech Journal of International Relations, 2024)
Martin Bútora, Péter Hunčik (ed.): Slovensko 1995. Súhrná správa o stave spoločnosti. Nadácia Sándora Máraiho ve spolupráci s vydavatelstvím NAP Kiadó, Bratislava-Dunajská Streda 1996, 308 stran, 125 tabulek, grafů a mapek. ISBN 80- 85509-41-7.