History of Germany (Czech Journal of International Relations, 2024)
Helmut Miiller, Kari Friedrich Krieger, Hanna Vollrath: Dějiny Německa. Přeloženo z německého originálu Deutsche Geschichte in Schlaglichtern. Nakladatelství Lidové noviny, Praha 1995, 590 stran, ISBN 80-7106-125-5.