The First Czech Edition of Modern History of Ukraine (Czech Journal of International Relations, 1998)
Olexandr Bojko, Vladimír Goněc: Nejnovější dějiny Ukrajiny. Edice Nové obzory. Nakladatelství JOTA, Brno 1997, 272 stran + 16 stran přílohy.