Zahraniční politika Maďarska v historickém kontextu (Czech Journal of International Relations, 1994)
János Rapcsák, je profesorem mezinárodních vztahů na Univerzitě ekonomických věd v Budapešti a členemredakčního kruhu časopisu Mezinárodní vztahy.