Jiří Hanuš a kol.: Rusko a Západ: Eseje o (ne)porozumění (Czech Journal of International Relations, 2017)
Jiří Hanuš a kol.: Rusko a Západ: Eseje o (ne)porozumění. 1. vydání. Brno: Centrum pro studium demokracie a kultury, 2015, 201 stran, ISBN: 978-80-7325-370-7.