Miroslav Mareš, Štěpán Výborný: Militantní demokracie ve střední Evropě (Czech Journal of International Relations, 2015)
Miroslav Mareš, Štěpán Výborný: Militantní demokracie ve střední Evropě. 1. vydání. Brno: Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK), 2013, 249 stran, ISBN 978-80-7325-326-4 (signatura knihovny ÚMV 60 176).