Dušan Drbohlav a kol.: Migrace a (i)migranti v Česku: Kdo jsme, odkud přicházíme, kam jdeme? (Czech Journal of International Relations, 2014)
Dušan Drbohlav a kol.: Migrace a (i)migranti v Česku: Kdo jsme, odkud přicházíme, kam jdeme? 1. vydání. Praha: SLON, 2010, 207 stran, ISBN 978-80-7419-039-1 (signatura knihovny ÚMV 57 917).