Filip Tesař: Můžeme, chceme, dokážeme? Česká ekonomická, veřejná a kulturní diplomacie a Balkán (Czech Journal of International Relations, 2014)
Filip Tesař: Můžeme, chceme, dokážeme? Česká ekonomická, veřejná a kulturní diplomacie a Balkán. 1. vydání. Praha: Ústav mezinárodních vztahů, 2013, 218 stran, ISBN 978-80-87558-09-6.