Jakub Havlíček: Cesty božstev: Otázky interpretace náboženství a nacionalismu v moderním Japonsku (Czech Journal of International Relations, 2013)
Jakub Havlíček: Cesty božstev: Otázky interpretace náboženství a nacionalismu v moderním Japonsku. 1. vydání. Brno: Masarykova univerzita, 2011, 223 stran, ISBN 978-80-210-5563-6.