Vít Střítecký a kol.: Česká zahraniční politika: Mezi politickým (ne)zájmem a byrokratickou efektivitou. (Czech Journal of International Relations, 2012)
Vít Střítecký a kol.: Česká zahraniční politika: Mezi politickým (ne)zájmem a byrokratickou efektivitou. 1. vydání. Praha: Ústav mezinárodních vztahů, 2011, 237 stran, ISBN 978-80-86506-93-7 (signatura knihovny ÚMV 58 275 PK).