Rudolf Fürst a kolektiv: Vzestup Indie a Číny: Přichází asijské století? (Czech Journal of International Relations, 2012)
Rudolf Fürst a kolektiv: Vzestup Indie a Číny:Přichází asijské století? 1. vydání. Praha: Ústav mezinárodních vztahů, 2001, 225 stran, ISBN 978-80-86506-84-5 (signatura knihovny ÚMV 58 530 PK).