Jevgenij Primakov: Svět bez Ruska? K čemu vede politická krátkozrakost. (Czech Journal of International Relations, 2011)
Jevgenij Primakov: Svět bez Ruska? K čemu vede politická krátkozrakost. 1. vydání. Praha: Ottovo nakladatelství, 2010, 184 stran, ISBN 978-80-7360-951-1, (signatura knihovny ÚMV De 56 607 PK).