Miroslav Tůma: Mírové využívání jaderné energie, nešíření jaderných zbraní a jaderné odzbrojení. (Czech Journal of International Relations, 2010)
Miroslav Tůma: Mírové využívání jaderné energie, nešíření jaderných zbraní a jaderné odzbrojení. 1. vydání. Praha: Ústav mezinárodních vztahů, 2009, 179 stran, ISBN 978-80-86506-77-7 (signatura knihovny ÚMV D 55 812 PK).