Jan Růžička – Kryštof Kozák a kolektiv: Úpadek amerického federalismu? Posilování federální vlády na prahu 21. století. (Czech Journal of International Relations, 2009)
Jan Růžička – Kryštof Kozák a kolektiv: Úpadek amerického federalismu? Posilování federální vlády na prahu 21. století.1. vydání. Praha: Karolinum, 2008, 160 stran, ISBN 978-80-246-1503-5.