Iivi Zájedová: Pobaltská regionální spolupráce. Kooperace v regionu v letech 1991–1997 očima estonské politické historiografie. (Czech Journal of International Relations, 2007)
Iivi Zájedová: Pobaltská regionální spolupráce. Kooperacev regionu v letech 1991–1997 očima estonské politickéhistoriografie. 1. vydání. Praha: Karolinum, 2006, 184 stran, ISBN 80-246-1135-X (signatura knihovny ÚMV 53 118).