Michel Perottino: Francouzský politický systém. (Czech Journal of International Relations, 2007)
Michel Perottino: Francouzský politický systém. 1. vydání. Praha: Sociologické nakladatelství (SLON), 2005, 335 stran, ISBN 80-86429-48-2 (signatura knihovny ÚMV 52 438 PK).