Ladislav Cabada – Alenka Krašovec: Europeanisation of National Political Parties. (Czech Journal of International Relations, 2006)
Ladislav Cabada – Alenka Krašovec: Europeanisation of National Political Parties. 1. vydání. Dobrá Voda: Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk, s. r. o., 2004,253 stran, ISBN 80-86473-78-3 (signatura knihovny ÚMV 51 608).