František Zich (ed.): Přeshraniční vlivy působící na místní společenství pohraničí České republiky. (Czech Journal of International Relations, 2006)
František Zich (ed.): Přeshraniční vlivy působící na místní společenství pohraničí České republiky. 1. díl: Výsledky expertního dotazování. 1. vydání. Ústí nad Labem: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně, 2005, 143 stran, ISBN 80-7044-722-2. 2. díl: Sborník podkladových studií. 1. vydání. Ústí nad Labem: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně, 2005, 206 stran, ISBN 80-7044-721-4.