Otto Pick – Vladimír Handl (eds.): Zahraniční politika České republiky, 1993–2004. Úspěchy, problémy a perspektivy. (Czech Journal of International Relations, 2006)
Otto Pick – Vladimír Handl (eds.): Zahraniční politika České republiky, 1993–2004. Úspěchy, problémy a perspektivy. 1. vydání. Praha: Ústav mezinárodních vztahů, 2004, 268 stran, ISBN 80-86506-39-8 (signatura knihovny ÚMV 51 550 PK).