Věra Stýskalíková – Hubert Smekal (eds.): Zahraniční a bezpečnostní politika vybraných zemí Balkánu. (Czech Journal of International Relations, 2005)
Věra Stýskalíková – Hubert Smekal (eds.): Zahraniční a bezpečnostní politika vybraných zemí Balkánu. 1. vydání. Brno: Mezinárodní politologický ústav, 2004, 219 stran, ISBN 80-210-3572-2 (signatura knihovny ÚMV 51 718).