Václav Kural - Zdeněk Radvanovský a kol.: "Sudety" pod hákovým křížem (Czech Journal of International Relations, 2003)
Václav Kural - Zdeněk Radvanovský a kol.: "Sudety" pod hákovým křížem. 1. vydání. Albis International, Ústí nad Labem 2002, 547 s., ISBN 80-86067-66-1.