Anna Kadeřábková - Vojtěch Spěváček - Milan Žák (eds.): Růst, stabilita a konkurenceschopnost: Aktuální problémy české ekonomiky na cestě do EU (Czech Journal of International Relations, 2003)
Anna Kadeřábková - Vojtěch Spěváček - Milan Žák (eds.): Růst, stabilita a konkurenceschopnost: Aktuální problémy české ekonomiky na cestě do EU. 1. vydání. Linde, Praha 2003, 329 s., ISBN 80-86131-35-1.